Roser Sánchez.

CAT
Amant de la pintura i de l'art. Formada en pintura a l'Escola Massana. He treballat amb disseny gràfic i publicitat. Ara dedico el temps lliure a pintar.

Inicialment vaig treballar de dissenyadora gràfica en publicitat i paral·lelament ho vaig combinar amb la professió d'infermeria. És ara, a la plenitud de la vida, un cop complerta la meva missió de cuidar a les persones, que torno als orígens de la meva passió, la pintura, el color, les formes i la creativitat.

 

La meva pintura és abstracta i la técnica utilitzada és l'aquarel·la. Els formats habituals que utilitzo són mides petites (23x32) i (32x46), fàcils de treballar en espais compartits, tot i que no descarto més endavant de treballar amb formats més grans. Actualment ho faig només per encàrrec.

 

A partir d'aquest moment m'agradaria compartir la meva creació i facilitar la possibilitat de donar a conèixer i compartir totes les meves obres.

IMG_9787[1198].JPG
Procés_pictoric_2015_779.JPG

ES
Mi nombre es Roser, nacida y residente en Barcelona capital, formada en pintura en la Escuela Massana. Inicialmente trabajé de diseñadora gráfica publicitaria y paralelamente combiné esta vocación con la profesión de enfermería. Así pues, es ahora en la plenitud de mi vida, cuando vuelvo a los orígenes de mi gran pasión para poder ampliar y compartir con el mundo todo el juego de colores, formas y creatividad que se unen al coger mis pinceles.

 

Los formatos habituales que utilizo son medidas pequeñas y fáciles de trabajar en espacios compartidos. Hablando en centímetros son de 23x32 y de 32x46.
Sí que trabajo con medidas más grandes pero actualmente es por encargo.